Over mij

In mijn advieswerk heb ik aandacht voor de sociale kant van governance. Ik verbind de zakelijke met de persoonlijke kant en zoek samen met de toezichthouder, bestuurder en directeur naar een nieuwe balans. Het evenwicht tussen IK en de ANDER vinden, zodat ze elkaar kunnen versterken. Dát is waar de organisatie op draait.

Wil je meer weten over mijn visie op governance? Klik hier.

picture-66-1525981921

Mijn klanten noemen mij energiek, gedreven, mensgericht en vakkundig. Soms confronterend, vaak verfrissend en altijd integer. Ik help toezichthouders, bestuurders en directies op een zakelijke én persoonlijke manier bij de realisatie van hun opdracht om vanuit hun eigen rol te zorgen voor realisatie van hun eigen zakelijke doelstellingen en die van de organisatie. Ik benoem waar het schuurt. Ik bied een spiegel aan waar nodig. Ik confronteer waar dat helpt. En ik doe een stapje terug wanneer we samen vinden dat dat kan of moet.
Hoe ga ik te werk? Ik analyseer situaties en na grondig onderzoek ontwikkel ik samen met mijn gesprekspartners nieuwe inzichten en concepten. Ik deel mijn bevindingen met de organisatie vanuit een betrokken en onbevooroordeelde houding. Vertrouwen staat hierbij voorop.

Vervolgens ga ik voortvarend en met respect voor de ander over tot actie. Ik maak de zaken graag praktisch en ontwerp een bruikbare toepassing voor de opgedane kennis. Mijn jarenlange ervaring en goed ontwikkelde intuïtie spelen bij dit traject een grote rol. Voor mij is niets vanzelfsprekend. Daarom ga ik in gesprekken door tot ik alles weet en maak ik verbindingen waar anderen deze nog niet hebben gezien.
Het begeleiden van organisaties op zakelijk én persoonlijk vlak met mooie resultaten geven mij energie. Als ik de organisatie in duik ben ik er ook helemaal voor mijn klanten. Ik zorg dat ik mentaal vitaal en fysiek fit ben: van het begin tot het eind gefocust, scherp, ontspannen en met een open blik.
Ik heb verschillende publicaties geschreven op het gebied van governance en drijfveren.

Samen met Cor Keijser schrijf ik een blogserie

Meer weten over mijn achtergrond? Bekijk hier mijn Linkedinprofiel