Drijfveren ME+U

Om een team optimaal te laten functioneren, zodat doelstellingen van de organisatie worden gehaald en er aandacht is voor de missie van de organisatie, zet ik een instrument in; de drijfverentest van ME+U. Met de methode ME+U krijgen we samen goed inzicht in de samenstelling van het team en de verschillende drijfveren van de toezichthouders, bestuurders, directeuren en docenten. Na gezamenlijke analyse van de resultaten weet het team welke drijfveren nodig zijn om tot een goed resultaat te komen. We kijken ook naar welke drijfveren binnen het team goed zijn vertegenwoordigd en waar nog ruimte is om in te ontwikkelen.

photo-1556644424-2379c2803793

Met de unieke methode ME+U besteed ik ook aandacht aan de intuïtie, mentale vitaliteit en fysieke fitheid van de deelnemers. Dat is nieuw en maakt het nog persoonlijker.

ME+U gaat over IK, de ANDER, ZAKELIJK en PERSOONLIJK en versterkt hiermee de persoonlijke ontwikkeling en samenwerking. ME+U meet de impact die je maakt op de omgeving en combineert drijfveren, krachten en ontwikkelpotentieel. Feedback van je omgeving, professioneel en persoonlijk, is daar een standaard onderdeel van en geeft een uiterst waardevol inzicht in het functioneren, professioneel én persoonlijk van het teamlid en het team als geheel.

ME+U leent zich voor een snelle, zakelijke aanpak. Vragen als:

‘Wat wil ik?’, ‘Wat wil de ander?’,
‘Hoe werken we beter samen?’

Zijn hierdoor snel en adequaat te beantwoorden. ME+U levert de taal en de inzichten om dit helder te krijgen. Irritaties en ongemakken maken plaats voor meer begrip en erkenning.

ME+U kan met jou en je team ook verder gaan.

‘Wie ben ik?’, ‘Wie wil ik zijn?’,
‘Wie willen wij zijn?’

Het gevoel dat er veel meer potentieel zit in jou als persoon of in jouw team of organisatie maken we concreet. Ik daag je uit om uit je comfortzone te komen, te leren en je écht te ontwikkelen. Constant.

Wil je meer weten over ME+U? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Meer over ME+U klik hier.