Coaching

Je hebt de drijfverentest gedaan en feedback ontvangen van verschillende personen, van zowel persoonlijke én zakelijke contacten. Hoe deze feedback er ook uit ziet, het doet wat met je. En dat moet ook. Een belangrijk onderdeel van mijn advieswerk is het coachingstraject voor bestuurders, leidinggevenden, teamleden. Hiermee geven we samen betekenis aan de uitkomsten van de ME+U drijfveren test.

En hoe zorg je dat het verkregen zelfinzicht ook tot een duurzame ontwikkeling leidt, ten goede van het team, de organisatie en liefst ook voor jezelf? Hoe bouw je nu een betere relatie met je omgeving op, een betere samenwerking en zelfs een work-life balance die klopt?

Met de resultaten van het ME+U onderzoek help ik je naar de oorsprong van je gedrag te gaan. Je krijgt door de gesprekken, individueel en met je team, inzicht in je persoonlijke drijfveren en leert begrijpen wat je onbewuste overtuigingen zijn. Een persoonlijk coachingsgesprek, een teamsessie over de persoonlijke profielen, het groepsprofiel en inzicht in de ervaren cultuur geven meer taal en handelingsbekwaamheid om de governance te evalueren.

Je bent hierna beter in staat om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf, de organisatie en de klanten of doelgroep van de organisatie.

Eerst even kennismaken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.