Coaching

Je hebt de ME+U test ingevuld en feedback ontvangen van verschillende personen, van zowel persoonlijke en zakelijke contacten. Hoe deze feedback er ook uit ziet, het doet wat met je. En dat moet ook. Een belangrijk onderdeel van mijn advieswerk is het coachingstraject voor toezichthouders, bestuurders, directies en teams. Hiermee geven we samen betekenis aan de uitkomsten van de ME+U test.

photo-1473992243898-fa7525e652a5

En hoe zorg je dat het verkregen zelfinzicht ook tot een duurzame ontwikkeling leidt, ten goede van het team, de organisatie en liefst ook voor jezelf? Hoe bouw je nu een betere relatie met je omgeving op, een betere samenwerking en zelfs een work-life balance die klopt?

Met de resultaten van het ME+U onderzoek help ik je naar de oorsprong van je gedrag te gaan. Je krijgt door de gesprekken met je feedbackgevers, jouw team en mij inzicht in je persoonlijke drijfveren en leert begrijpen wat je onbewuste overtuigingen zijn. Ik daag je uit om uit je comfortzone te komen, te leren en je te ontwikkelen.
Door ME+U kan jij vervolgens samen met jouw team, de cultuur van verschillende kanten belichten. En dat maakt dat je samen stappen kunt zetten.

Dit traject bevat meestal drie onderdelen voor jou persoonlijk en voor teams. Een ontwikkelassessment op basis van de uitkomst van ME+U, een aantal face-to-face sessies en intensieve begeleiding per mail en telefonisch.

Je bent hierna beter in staat om keuzes te maken die goed zijn voor jezelf, de organisatie en de mensen die betrokken zijn bij jouw organisatie.

Eerst even kennismaken? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.